Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online magazinok, portálok képes leírás - PC vásárlás.tlap.hu
részletek »

Online magazinok, portálok - PC vásárlás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pc-vasarlas.tlap.hu » Online magazinok, portálok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Chip Online

Chip Online

A Chip Online Magazin weboldalán megismerkedhetnek a CHIP magazin mindenkori aktuális számának tartalmával. A mindenkori aktuális, részletes CD és DVD tartalommal. Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre, amelyben a számítástechnika és telekommunikáció legfrissebb híreiről, eseményeiről és akcióiról olvashat.

hardver-teszt.hu

hardver-teszt.hu

Friss hírek, friss tesztek, hardver tesztek magyarul - a hely, ahol nem a hirdetők kedve szerint születik egy teszt győztese. A weboldalon a friss hírek és tesztek mellet már videós hírösszefoglalók is megtekinthetők.

HOC

HOC

HOC: Informatika Online - Online Hardver Magazin. Friss hírek, cikkek és újdonságok, online informatikai fórum és álláslehetőségek. A HOC Kft. informatikai weboldala, portálja az informatika iránt érdeklődőknek.

HWSW

HWSW

HWSW Informatikai Hírmagazin. Hardver és szoftver, internet, gazdaság, mobil és multimédia. A HWSW hírlevélre feliratkozók minden munkanapon délután megkapják az aznapi híreket, teszteket és beszámolókat, hogy ne maradjanak le semmi fontosról.

LOGOUT.hu

LOGOUT.hu

A LOGOUT.hu az első számú számítástechnikai közösségi portál. Egy olyan weboldal, ahol TE szerkeszted a híreket! A közösségi portál kiemelten foglalkozik a hardver, mobil, informatika, játék, fotó-videó témákkal. Lépj ki, lépj be!

PROHARDVER!

PROHARDVER!

PROHARDVER! - Az Online PC Magazin - hardver portál. A prohardver.hu Magyarország legnagyobb független, szakmai számítástechnikai oldala, mely rendszeres tesztekkel, bemutatókkal, piactérrel, apróhirdetésekkel, napi hírekkel és hatalmas fórumával várja olvasóit.

Tuti menü