Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
PC vásárlás Budapesten képes leírás - PC vásárlás.tlap.hu
részletek »

PC vásárlás Budapesten - PC vásárlás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pc-vasarlas.tlap.hu » PC vásárlás Budapesten
Keresés
Találatok száma - 8 db
Expert Computer (4.ker.)

Expert Computer (4.ker.)

Az Expert Computer Kft. 1999-ben alakult és az eltelt 9 évben a cég a magyar számítástechnikai piac kiemelkedő szereplőjévé nőtte ki magát. A kezdetektől a cég fő profilja a számítógép alkatrész és notebook nagykereskedelem és disztribúció, valamint PC szerelés. Nyitva tartás: Hétfőtől - csütörtökig: 9.00 - 17.30 óráig, Pénteken: 9.00 - 16.30 óráig Garancia/Szerviz Pénteki nyitvatartás: 9.00 - 13.00 óráig.

Flash-Com Számítástechnika

Flash-Com Számítástechnika

Minőségi számítógép konfigurációk építése, számítógépek és notebook-ok javítása, kiszállás Budapesten, hálózatépítés, rendszerfelügyelet, általánydíjas karbantartás, iroda és kellékanyag ellátás, szerver építés és szakszerű telepítés, web és grafikai tervezés, plakátnyomtatás, egy szóval minden, ami számítástechnika!

Juventus Team Computer (3.ker.)

Juventus Team Computer (3.ker.)

Cégünk, a Juventus Team Computer, összeszokott, dinamikusan fejlődő csapat a hazai pályán. Alakulásunk, vagyis 1991 óta folyamatosan jelen vagyunk a magyar számítástechnikai piacon. Számítástechnikai alkatrészek nagykereskedelmével és Sony szórakoztató elektronikai eszközök forgalmazásával foglalkozunk.

LS Computer (13.ker.)

LS Computer (13.ker.)

Minőségi számítógépek 3 év garanciával kedvező áron. Cégünk által forgalmazott ismertebb termékek: ACORP, CANON, DIAMOND, KYOCERA, IOMEGA, ADI, GRAVIS, LOGITECH, MICROSOFT, SOLTEK, AMD, HP, LG, MiroVIDEO, TEKRAM, ATI , HYUNDAI, INTEL, PANASONIC, PIXELVIEW.

PC Ground (18.ker.)

PC Ground (18.ker.)

PC Ground Számítástechnikai szaküzlet és szerviz. Cégünk 2005-ben alakult, de szakmai tapasztalatát 1997 óta az egyre jobban fejlődő számítástechnika, és az egyre nagyobb igényeket kívánó vevők formálják, erősítik. Célunk az, hogy ügyfeleinknek magas színvonalú, megbízható és - a számítástechnika rohamosan fejlődő világában - egyértelmű szolgáltatást tudjunk nyújtani. Ennek érdekében ingyenes szaktanácsadással, technikai ötletekkel próbáljuk segíteni otthonában vagy irodájában felmerülő problémáit. Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10-19, szombat: 09-16, vasárnap: zárva.

PKS (15.ker.)

PKS (15.ker.)

A PKS Számítástechnika alkatrészeket és teljes gépeket forgalmaz kis- és nagykereskedőknek egyaránt. Pl.: alplapok, ramok, processzorok, monitorok, házak, winchesterek, VGA kártyák és minden ami számítás- és irodatechnika.

Ramiris Computer (13.ker.)

Ramiris Computer (13.ker.)

Ramiris Europe Kft. A Ramiris a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplője ma Magyarországon. Mind üzletpolitikája, mind gazdasági mutatói példaértékűek ebben a szegmensben. Törekvései közé tartozik, hogy partnereit egyre bővülő termékpalettájából mind magasabb színvonalon szolgálhassa ki. Nyitva tartás: Hétfő - Csütörtök: 9:30 - 18:00, Péntek: 9:30 - 17:00

Szamitobbgep

Szamitobbgep

Megbízható számítóbbgépek, strapabíró PC-k 3 év garanciával és 3 hónapos telefonos support-tal: www.szamitobbgep.hu Ha elege volt a vacak számítógépekből, és végre egy jó PC-t szeretne: www.szamitobbgep.hu Megbízható számítóbbgépre vágyik? Strapabíró PC-k 3 év garanciával és 3 hónapos telefonos támogatással. Ha elege volt a vacak számítógépekből, és végre egy jó PC-t szeretne, akkor látogasson el oldalunkra, ahol az irodai PC-től a Gamer erőműig mindent megtalál.

Tuti menü