Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
PC vásárlás vidéken képes leírás - PC vásárlás.tlap.hu
részletek »

PC vásárlás vidéken - PC vásárlás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pc-vasarlas.tlap.hu » PC vásárlás vidéken
Keresés
Találatok száma - 22 db
A-Z Team Kft. (Sopron)

A-Z Team Kft. (Sopron)

Számítástechnikai szaküzlet és szerviz. A számítástechnikai alkatrészek forgalmazásán és szerviz tevékenységeken kívül fotó-videó és honlapkészítés szolgáltatásokat kínálnak. A szerviz nyitva tartása: Hétfő - Péntek : 8-17h, Szombat: 9-12h.

Armacomp Számítástechnika

Armacomp Számítástechnika

Cégünk 1998-ban alakult. Első üzletünket Karcagon, Jász-Nagykun-Szolnok megyében nyitottuk. Majd ezt követte Martfű és Törökszentmiklós. Célunk a vásárlók minnél széleskörűbb kiszolgálása. Ebbe beletartozik a számítógépek, nyomtatók és a hozzájuk kapcsolódó termékek értékesítése (montirok, patronok, tonerek, projektorok egyéb perifériák) valamit szaktanácsadás és szervíz is.

Balai Computer (Kecskemét, Szentes)

Balai Computer (Kecskemét, Szentes)

Balai Computer Kft. A jogelőd PartnerNet Bt. 1999-ben alakult elsősorban számítógép hálózatok tervezésére, kivitelezésére. A PartnerNet Bt. dinamikus fejlődése eredményeként a tevékenységi kör hamarosan kibővült a számítógépek összeszerelésével, értékesítésével. A Balai Computer Kft. 2003. szeptemberében nyitotta meg kapuit, és mára a számítástechnika teljes palettáját tudjuk Ügyfeleinknek biztosítani a számítógép, nyomtató, kellékek, szoftverek beszerzésén, a hálózatok telepítésén át a "kulcsrakész" rendszerek átadásáig.

Boot Számítástechnika (Miskolc)

Boot Számítástechnika (Miskolc)

Cégünk az ANARET Bt. már 2000 óta foglalkozik főleg kisebb cégek és magánszemélyek számítástechnikai problémáinak elhárításával. Tevékenységünk során nemcsak az alkatrész kereskedelemre, hanem a szolgáltatásra, problémamegoldásra fektettünk nagy hangsúlyt.

City PC Shop (Szeged)

City PC Shop (Szeged)

A City Pc Shop Bt. számítástechnikával és számítástechnikai alkatrészekkel, szolgáltatásokkal foglalkozó cég hivatalos honlapja. Szolgáltatásaink: notebook-ok, hardverek és szoftverek, konfigurációk, számítógép kiegészítők. Cégünk 2005 nyarán alakult Szeged egyik meghatározó számítástechnikai nagykereskedelmi cég partnereként, annak kiskereskedelmi és szerviz tevékenységének ellátására. Dolgozóink között éppúgy megtalálhatók a több mint 10 éves szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezők, mint a modern kornak megfelelő fiatalos stílust és lendületet képviselő szakemberek.

Class Elektronik (Kaposvár)

Class Elektronik (Kaposvár)

A CLASS ELEKTRONIK BT. már 15 éve jelen van a számítástechnikai piacon. Megalakulása óta olyan termékek forgalmazását és magas színvonalú műszaki kiszolgálását tekintette alapvető feladatának, melyek a vevők számára is teljes garanciát jelentenek.

Co-Net Kft. (Szekszárd)

Co-Net Kft. (Szekszárd)

A CO-NET Bt. alapítása 1991-ben történt. Cégünk belvárosi számítástechnikai szaküzlettel, számítástechnikai szakszervizzel, kereskedelmi irodával rendelkezik, amelyet Szekszárdon, a Kölcsey ltp. 1. szám alatt találhat meg minden kedves Partnerünk. Az évek során felhalmozódott számítástechnikai termékismeret, műszaki tudás, vevőcentrikus magatartás, probléma-felismerő és -megoldó képesség alapján cégünk a déli régió egyik legjelentősebb számítástechnikai vállalkozásává nőtte ki magát. Kereskedelmi, műszaki szakembereink segítségével teljes körű számítástechnikai szolgáltatással állunk vállalati, oktatási és egyéni ügyfeleink rendelkezésére.

Comp-L (Dorog)

Comp-L (Dorog)

Számítástechnika 1991-től! A Comp-L számítástechnikai szaküzlet és szerviz a számítástechnikai termékeken felül különböző szoftver alkalmazásokat is kínálnak. GPS koordináták: 47.7200N - 18.7293E. Nyitva tartás: Hétfő-Szombat : 8.30 - 17-ig.

Computer Budai Kft. (Kecskemét)

Computer Budai Kft. (Kecskemét)

Cégünk 1981 óta áll a vásárlók rendelkezésére, időközben nevünk ugyan változott, de szolgáltatásaink, termékeink magas színvonala és gyors, rugalmas ügyintézésünk nem. Az informatika minden területén jártas munkatársaink, és eladóink a hét hat napján állnak az Önök rendelkezésére, legyen szó vásárlásról, javításról, szaktanácsadásról vagy garanciális ügyintézésről.

Hirdetés
Comtech'96 Kft. (Keszthely)

Comtech'96 Kft. (Keszthely)

Comtech '96 Számítástechnikai és Kereskedelmi Szolgáltató Kft. Számítástechnikai hardver és szoftver termékek kereskedelme, szervizelése, hálózatok kiépítése. Kellékanyagok forgalmazása (tintapatron, festéktoner, kiegészítők)

Frank Computer (Tatabánya)

Frank Computer (Tatabánya)

A Frank Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2000. októberében alakult. A cég fő profilját számítógépek összeállítása, egyéb kiegészítők, szoftverek és kellékanyagok kiskereskedelmi forgalmazása és szervizelése képzi.

General Computer (Göd)

General Computer (Göd)

Új és használt számítógép alkatrész, monitor és notebook adás-vétel. Operációs rendszer, driverek, office és egyéb alkalmazások telepítése és teljeskörű PC és notebook szerviz. Nyitva tartás: Hétfő - Péntek : 9:00 - 17:30, Szombat : 9:00 - 12:00.

Imperium PC-OUTLET (Esztergom)

Imperium PC-OUTLET (Esztergom)

Kollegánk minden rendelés leadása után, 1 órán belül felveszi Veled a kapcsolatot! Házhozszállítást előre fizetéssel vagy utánvételes szállítással is vállalunk! Tekinsd meg referenciáinkat és hívj bizalommal!

Infinity Számítástechnika (Győr)

Infinity Számítástechnika (Győr)

Infinity Számítástechnika - Számítástechnikai szaküzlet és Szerviz. Notebook, PC, Számítógép, monitor, nyomtató értékesítés valamint szervizeltetés, javítás. Naponta új akciókkal várjuk üzletünkben, Győrben.

Integral Computer (Rakamaz)

Integral Computer (Rakamaz)

Integral Computer számítástechnikai üzlet. Számítástechnika kiskereskedés, hardver és szoftver szerviz, szélessávú vezeték nélküli internetszolgáltatás, VoIP megoldások, áruhitel lehetőség. A weboldalon teljes termékpalettával és folyamatos akciókkal.

ITfutar (Kecskemét)

ITfutar (Kecskemét)

Online számítástechnikai web áruház, a nap 24 órájában! Olcsó árak, gyors házhoz szállítás, hatalmas választék. Nállunk mindent megtalál! Forgalmazott termékeink: Acer,Asus,Apple,Dell,HP,Fujitsu,MSI,Tosh iba,Lenovo Amennyiben valamit mégsem találna webshopunkban, kérje e-mailben ajánlatunkat! Bármit beszerzünk!

M&M Computer Kft. (Pécs)

M&M Computer Kft. (Pécs)

Cégünket 4 magánszemély közreműködésével alapítottuk 1991-ben, amely jelenleg is magántulajdonban van, változatlan névvel és tulajdonosi struktúrával. A tulajdonosok száma 2005-től 2 fő. Az elmúlt évek során folyamatosan bővültünk. 2003 őszén telephelyet váltottunk, kétszer nagyobb alapterületű helyre költöztünk. Jelenleg mintegy 300 négyzetméteren biztosítjuk vevőink részére a színvonalas kereskedelmi és szerviz kiszolgálást.

Tuti menü