Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
PC vásárlás vidéken képes leírás: Materiálteszt - Sugocomp [2. oldal]
részletek »

PC vásárlás vidéken: Materiálteszt - Sugocomp [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: pc-vasarlas.tlap.hu » PC vásárlás vidéken
Keresés
Találatok száma - 22 db
Materiálteszt (Debrecen, Nagyvárad)

Materiálteszt (Debrecen, Nagyvárad)

Cégünk, a MATERIÁLTESZT SZÁMÍTÁSTECHNIKA a régió legrégebben működő és egyik legnagyobb forgalmú számítástechnikai vállalkozása. Tevékenységi körünk: Komplett számítógépek, számítástechnikai részegységek, kiegészítők, perifériák kis és nagykereskedelme.

MegaraM (Baja)

MegaraM (Baja)

MegaraM Kft. - Irodai- és számítástechnikai szaküzlet és szerviz Baján. Ügyfeleink igényeit figyelembe véve a gyors és gördülékeny munkavégzés érdekében kérjük, hogy előjegyzésbe való felvétele miatt egyeztessen telefonon munkatársainkkal.

Omicron Trade Kft. (Baja)

Omicron Trade Kft. (Baja)

A számítógép konfigurációk egyéni igényeknek megfelelően módosíthatók. A monitorokra 36 hónap gyártói külső, az alkatrészekre 12 hónap (illetve kiírás szerint), a kellékekre nincs garancia. Áruvásárlási gyorskölcsön: Meglátta? Megvenné? Segítünk! Állandóan elérhető konstrukcióink mellett időszakos jelleggel akciós konstrukciók elérhetőségét is biztosítjuk, amelyek keretén belül még kedvezőbb feltételekkel igényelhet áruvásárlási és szolgáltatási gyorskölcsönt. Omicron Trade Kft - Omicron Számítástechnikai szaküzlet és szerviz.

Rulez Számítástechnika (Kaposvár)

Rulez Számítástechnika (Kaposvár)

1988-óta foglalkozunk számítástechnikával, ennek részeként 1997-ben alapítottuk meg a Rulez Kft-t, melynek fő tevékenységi köre a számítástechnikai termékek kereskedelme. Kínálatunkat tekintse meg árlistánkon, vagy érdeklődjön munkatársunknál!

Sugocomp Számítástechnika (Baja)

Sugocomp Számítástechnika (Baja)

Cégünk 2001 óta foglalkozik Számítástechnikával Baján és vonzáskörzetében. Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük a vásárlók igényeihez igazodva. Munkatársaink jól képzett szakemberek, akiknek elsődleges célja a vásárlók gyors és pontos kiszolgálása. Számítógépeinket a legkorszerűbb termékekből állítjuk össze, a legjobb minőségi szinteknek is megfelelve. Bármilyen egyedi igénnyel fordulhatnak hozzánk, minden nálunk kapható konfiguráció rugalmasan bővíthető.

Tuti menü